FESTLOKAL

ALLA TYPER AV EVENEMANG

FESTLOKAL

Om ni letar efter en trevlig och bra festlokal som ger er och era gäster ett minne för livet så behöver ni inte leta längre. Boka er fest hos oss på Platens Bar Linköping.

På Platens Bar Linköping jobbar vi för att skapa unika fester som förverkligar era drömmar. Vi förstår hur viktig denna dag är och vi strävar efter att göra varje detalj så perfekt som möjligt. Oavsett om du planerar en romantisk rymning eller en storslagen tillställning med många gäster har vi allt du behöver för att göra er dag oförglömlig.

HELHETSPARTNER MED SKRÄDDARSYDDA KONCEPT 

Vi på Platens Bar Linköping är en helhetspartner som specialiserar oss på att skräddarsy varje evenemang för att passa våra kunders individuella önskemål. Privat eller företag spelar ingen roll för oss.

Platens Bar Linköping erbjuder flera olika paket som kan skräddarsys för att passa alla stilar och teman som du kan ha i åtanke för din stora dag. Fotografer, florister, underhållning, dekor, transport med mera. Ingen detalj kommer att glömmas bort. Vid festen/evenemanget så abonneras hela Platens Bar Linköping, vilket innebär att vårt fulla fokus hamnar på er stora dag.

Bokningsförfrågan